lørdag 30. oktober 2010

La det glitre


Nå er det lov å pøse på med smykker. Er det ikke flott? Ikke bare et eller to sammen, men gjerne fire, fem. Og helst av forskjellig materialer. Smykkekaos er topp. Du kan skape akkurat den looken du vil - enten du vil være rocka eller romantisk.  Norske Joy design lager vakre smykker som er enkle å kombinere, feks disse armbåndene som vi selger i butikken.

fredag 29. oktober 2010

Trendy ridebukser


Ridebukser er blitt populære igjen, og det er kanskje ikke så dumt i disse tider da de fleste av oss går i støvletter og har behov for bukser som er så trange rundt leggene at de smyger seg ned i bootsene. Disse buksene fra Culture har høy linning og god stretsj og en fin, fin pris : kr 499,-

torsdag 28. oktober 2010

Spennende nytt norsk merke


I dag har vi kjøpt inn klær fra sommerkolleksjonen til Worn pretty. Dette er et helt nytt norsk merke som kommer med sin første kolleksjon etter jul. Klærne er designet av Eva Emanuelsen som fra før er kjent som kvinnen bak merket Epilogue.
I dag var det Hilde Nesbø som var innom og viste oss godbitene for sommeren. Det er mye print, en del romantikk, men også mye herlig røfft hverdagstøy å glede seg til.



Vi falt pladask for disse hvite linklærne med svart/hvitt-trykk fra gamle motiver.


Og det er heller ingen tvil om at denne stilige jakka og behagelige buksa kommer til å smyge seg inn i klesskapet mitt.
Vi har høye forventninger til Worn pretty og gleder oss til å vise fram klærne til kundene når de første plaggene kommer til butikken i februar.

onsdag 27. oktober 2010

Klar for vinteren


Det regner ute i dag og er fem plussgrader. Likevel har jeg vært på loftet og hentet ned vinterkåpe, votter og luer. Jeg har vinteren fra i fjor friskt i minne. Den var vakker hvit, men isende kald. Dunkåpen min fra i fjor var litt pjusk. Den trenger en real runde i vaskemaskin og tørketrommel for å få fart på fjærene. En annen mulighet er selvfølgelig å investere i en ny, feks denne flotte brune dunkåpen fra Ilse Jacobsen.

tirsdag 26. oktober 2010

Fantastisk skjerf


Hvis du trenger noe varmt og behagelig rundt halsen nå som kuldegradene truer,  vil jeg anbefale dette elastiske skjerfet fra Nü by Staff-woman. Skjerfet som finnes i mange forskjellige farger, er laget av 96 prosent ull og fire prosent elastan. Det er tøfft å se på og tåler røff bruk. Hvis du knytter noen knuter på det, kan skjerfet forvandles til bolero, skjørt eller kjole- det er egentlig bare fantasien din det kommer an på.

mandag 25. oktober 2010

Hjort er hjort



Hjorten har forlatt skogen og tatt seg inn i hus og hytter. Han er hyggelig å ha i hus, og nytte for seg gjør han også. Hjorten er vakker som motiv på lykter og lanterne der han lyser opp i mørke høstkvelder.



En kopp te smaker utmerket fra hjortekoppen.....


Du kan invitere venner på viltmiddag. Mens du tar deg av matlaging og servering muntrer hjorten opp gjestene og holder orden på serviettene.



Til og med på badet trives hjorten. Her kan han følge med på alt som skjer, og sørge for at håndklærne dine ikke blir liggende på gulvet.

Hvis du ønsker å titte nærmere på hjorten kan du ta en tur innom butikken. Vi har han i ulike farger og fasonger.

søndag 24. oktober 2010

Stilig pennal



Hjemme hos meg flyter det av penner og blyanter over hele huset. Jeg tok en liten opptelling i kveld og fant penner på stuebordet, kjøkkenbenken, kommoden i gangen, rommene til ungene, nattbordet mitt og til og med to penner på badet, hva de nå enn gjorde der.
På kontorpulten min har jeg et mini norgesglass som gjør nytten som pennholder, men jeg ønsker meg dette tinnfargede pennalet. Vi selger det i butikken. Det koster 199 kroner og er en flott og funksjonell vennegave.

lørdag 23. oktober 2010

Barske mannfolk



Nå har vi fått inn klær i butikken for barske mannfolk. Klær for menn som har vært ute ei vinternatt før. Jeg liker denne mørkegrå ullgenseren med fletter fra Cottonfield. Ser for meg at dens nye eier er en kar som tar på seg støvler og stikker til skogs med sekk på ryggen og en hund ved sin side.

fredag 22. oktober 2010

Sporty ulljakke



Denne ulljakka fra Hunkydory synes jeg er tøff.  Jeg er veldig glad i  å strikke, men likevel lykkelig for at denne kan kjøpes. Den har mange ulike flettemønste og litt sailor-look, og er innsvinget og feminin.
Vi har den i tre farger, grå som på bildet, blå og beige.

torsdag 21. oktober 2010

Populær allværsjakke


Vi har fått strålende tilbakemeldinger fra kundene våre på allværsjakken fra Ilse Jacobsen. Det er en sofshell-jakke som tåler både vind og regn. Den er tøff å se på, og feminin i fasongen. Hva mer kan man forlange?

Vakre klær i ull



Gradestokken min viser minus 8 og det er meldt snø i løpet av dagen. Nå gjelder det å kle godt på seg.  Min kollega har tatt på seg denne tøffe heklejakken i ull fra Nü by Staff woman. Men den er jo full av hull, sier jeg. - Ja da, men deilig og varm, sier hun.
Fryser du så så kom en tur innom oss eller ta en titt i nettbutikken vår.  Vi har mange vakre jakker og gensere  i ull. For eksempel denne tøffe jakken fra LineofOslo.


onsdag 20. oktober 2010

Varme i hver dråpe



Er du blant dem som må ha vinduet oppe på soverommet selv om minusgradene herjer ute? Og som ikke tør å bruke elektrisk varmelaken av redsel for å antenne i løpet av natta. Og som synes det er fryktelig trangt under en dobbeldyne. Da kan du prøve denne vakre varmeflasken fra Avoca med påskriften: Baby it`s cold outside.

tirsdag 19. oktober 2010

Kopp for hjertet



Jeg er som en gammel, forfinet dame. Kaffe og te skal drikkes av tynne porselenskopper. De mest eksklusive koppene er ikke så lett å få tak i lenger så jeg handler oftest mine på loppemarked. Det er ikke så farlig om de ikke passer sammen i mønster og størrelse.
Jeg har i alle år nektet å drikke av krus, men nå etter ha sett denne røde vakre koppen fra Millemoi gir jeg kruset en sjanse til. Og smaker kaffen for ille, så kan jo koppen alltid fylles med noe annet.

mandag 18. oktober 2010

Nå også for herrer



Flere ganger har det kommet menn inn i butikken og spurt om vi ikke kan kjøpe inn klær til dem også. Etter litt tankevirksomhet - menn er jo ikke akkurat verdensmestre i shopping - bestemte vi oss for å satse på tøft hverdagstøy. Så nå har vi tatt inn Cottonfield, og våre mannlige kunder ser ut til å være fornøyd med både stil, kvalitet og pris.

søndag 17. oktober 2010

Lys som varmer


Små ting kan gjøre livet surt. Stearinlys for eksempel. Jeg har dårlig erfaring med lys som renner, brenner skjevt og har veker som forsvinner ned i et hull i midten kort tid etter at lyset er fyrt opp. Skepsisen var derfor stor da jeg testet ut lys fra danske Broste. Men du verden.... for en en lykke...... Kubbelysene er ikke bare vakre å se på. De fungerer, brenner jevnt og de varer lenge. Et 10 cm høyt lys brenner i 50 timer.  Bare må ha dem.

Vår favoritt



Noen lar seg begeistre av kjoler med påfuglermer og broderte sommerfugler.  Enkelte kler seg i leopardmønster fra topp til tå. Andre foretrekker te-skjorter med bilder av pusekatter og nyanskaffede valper. Men heldigvis for oss er det nå trendy med skogens dyr på brystet, og vi ble så lykkelige da disse jakkene og leggingsene i 100 prosent ull fra Culture kom til butikken.

Herlig høst


Nå kan vinteren komme. Vi har fått inn de herligste høst-, og vinterklær i butikken vår på Nesodden som heter  Rustkk interiør og gaver. Siste nytt er jakker, luer, votter og skjerf fra Nygårdsanna i en fantastisk ullkvalitet. Jeg har allerede tatt på meg en grovstrikket beige, dobbeltspent jakke, og den blir hengende på en stund.