lørdag 28. april 2012

Kreativ gave til barnet


Denne billedrammen er en flott presang til nybakte foreldre eller til et dåpsbarn. Tenk så hyggelig å kunne samle minner og følge utviklingen i barnets første leveår. 

fredag 27. april 2012

Alvevase fra Wik & Wasøe


Hvis du har tenkt å gi bort en gave så er denne en sikker vinner. Alve-vasen med gulldekor er en av vårens nyheter fra Wik &Walsøe. Prisen er 895,-

torsdag 26. april 2012

Fargerike smykker


Mindre bling og mer farger er vårens klare smykketrend. Det skal ikke mye til for å løfte et antrekk, og klokkene fra Kyboe er jo rålekre.

onsdag 25. april 2012

Klar for fest?


Vi har lekre kjoler til de fleste anledninger. Den med mønster på bildet kommer fra Elisa Cavaletti og detn grå er en vakker kjole fra Nü by Staff-woman. 

tirsdag 24. april 2012

Kule skjorter


Vi har nettopp fått inn kortermede skjorter fra Scotch& Soda, så venter vi bare på varm sol.

mandag 23. april 2012

Fin fargemiks



Cambio har skjønt det. Grønt og turkis er stilig sammen

Herlige blå sko


Vi har ventet og ventet på skoene fra by Burin med den vakre blåfargen. Endelig kom de!! Prisen er kr 999,-

fredag 20. april 2012

Maritimt fra Cottonfield


Yes vi liker sailor-looken. Nå har vi fått inn mange tøff t-skjorter og shortser fra Cottonfield. Venter bare på sol og et anseelig antall plussgrader.

torsdag 19. april 2012

mandag 16. april 2012

Fargerikt fra Cavaletti

Det nærmer seg høysesong for konfirmasjoner, bryllup og barnedåp, og butikken bugner over av vakre kjoler. I dag kom disse flotte fargerike kjolene fra Elisa Cavaletti.

fredag 13. april 2012

Skjerf med hodeskaller



Endelig kom skjerfene fra Noma. Nye vårmodeller med hodeskaller, men også vakre skjerf med buddah-figurer og noen helt enkle med dyremønstre. Stikk innom!

mandag 2. april 2012

Nytt fra Nü by Staff-woman

Vårnyheter fra Nü by Staff-woman kom til butikken i dag. Sommeren nærmer seg og med den kommer blondene tilbake på klærne.