fredag 31. august 2012

Elegant fra Branting

Nå har vi fått inn nyheter fra Branting. Jakker i ull og fleece og elegante bluser i sateng.


torsdag 30. august 2012

Flotte høstkjoler

Vi har tatt inn et nytt merke i butikken. Det er italiensk og heter Oblique. Kjolene er laget av materialer med tyngde som gjør at de sitter veldig flott på kroppen.

mandag 27. august 2012

Jakke med hodeskalle

I dag fikk vi inn denne stilige ulljakka med hodeskalle og skråstilt glidelås. Den kommer fra Hunkydory.

Varm høst fra Nü-woman


Det var kjørlig i lufta da jeg kom til butikken i morges og begynte å pakke opp disse herlige ullplaggene fra Nü-woman. Ponsjoen er jeg sikker på at blir en slager.
Den mønstrete ullgenseren har kul høy krage som også kan brukes som hette. Og jakka den passer til de fleste antrekk.


mandag 20. august 2012

Lun høst fra Worn pretty


Vi har nettopp pakket opp høstnyheter fra Worn pretty i butikken. Røft og Stilig er stikkord for kolleksjonen. Den grå kjolen er min favoritt, men vi har også kjøpt inn det svarte skjørtet på bildet til venstre.
Genseren i beige blir god å ha på kalde dager. Vi har også kjøpt inn en Cardigan i samme farge.
Den antracigrå genseren til høyre på bildet, har stilig mønster og deilig stor hals.

torsdag 16. august 2012

Høstnytt fra AneMone

Vi har fått inn mye vakker høststrikk fra AneMone i butikken. De fleste plaggene er i lyse beigetoner som matcher bra til de ulike brunfargene som dominerer mye av høstens mote. 

onsdag 15. august 2012

Herlig høst fra Line of Oslo

Høstkolleksjonen til Line of Oslo er veldig fin. Her er noen smakebiter på hva du kan få kjøpt i vår burtkk. Min favoritt er den dobbeltspente hvite jakka, men erfaringsvis vet vi at det er ullgenserne til Line som våre kunder er kjempebegeistret for, og vi har forskjellige styles i forskjellige farger, så det er bare å stikke en tur innom!

onsdag 8. august 2012

Stilig fra Maison Scotch


 De kule klærne fra Maison Scotch er blitt en favoritt hos våre kunder. I vår ble vi ganskel raskt utsolgt for de fleste modeller. Nå har høstens nyheter kommet til butikken


tirsdag 7. august 2012

Tøffe støvletter fra Bibba


Vi har ventet en stund på denne dagen, men i dag kom høstens støvletter fra Bibba og vi er veldig begeistret. Høye støveletter er ofte kuule, men ofte også alt for trange i leggen for mange av oss. Men disse fra Bibba er supre - knytingen gjør at vidden på leggen kan reguleres selv om der er glidelås i siden. Hurra!


Høstnyheter fra Cavaletti


Nå har det kommet mange vakre plagg fra Elisa Cavaletti til butikken. Lune strikkejakker og lekre kjoler og tunikaer. Og bluser med god stretsj. Vi har valgt våre favoritter. Den røde kjolen havner definitivt i min garderobe, og den blå jakken henger allerede på Nina. Stikk innom for å se om du finner noe du liker.